søndag den 10. januar 2010

Det er søndag aften den 10. januar 2010 og kassen med ting til Danmark er pakket og klar til afhentning nede i garagen. Det gik faktisk nemt, men nu kender vi jo efterhånden også rutinen.

Når man sådan transporterer sine ting over kontinentgrænser, så er det ikke kun et spørgsmål om at pakke tingene godt og grundigt, men der skal også af forsikringsmæssige grunde registreres en del ting. Tingen (på engelsk), antal, værdi, vægt - og så vælger vi at tage billeder af tingene, så vi bedre kan huske, hvad det er, HVIS nu kassen skulle blive væk.

Min kære Buddha her har også krævet en lille ekstra papirgang, da vi ikke bare må udføre træ- og religiøse figurer uden en tilladelse baseret på bl.a. regningen. Regningen er med til at bevise, at der ikke er tale om en antikvarisk ting eller et relikvium.
Gisp, bare den nu holder til rejsen.
Jens tager sig af de store ting samt fotografering. Stella pakker og er "tape-dame", jeg forsøger at have overblikket og pakker også, mens Sarina pakker og registrerer. Team-work.
Så er alle pakkerne klar til at komme i den store kasse og med flyveren til Danmark. Det meste af det er sri lankansk håndværk og pynteting, som vi gerne vil have stående engang i Danmark til evigt minde om vores tid her.Gad vide, hvornår vi ser det hele igen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar