torsdag den 21. januar 2010

Lejligheden gøres klar til vores ankomst

Den 10. januar var kassen til DK klar til afhentning i garagen. Det er den stadigvæk. Det eneste der er sket siden da er, at der er kørt nogle papirgange, uden at jeg i øvrigt er helt sikker på, hvad for nogle og hvorfor. Sådan omstændigheder lærer man langsomt at leve med. Det næste der skal ske er, at kassen skal hentes og fragtes til Colombo, hvor den skal stå og vente på at blive fløjet til DK. Ind imellem dagligdags gøremål pakker og sorterer jeg lidt. Så ja, her i Kandy sker der ikke så meget.

Det gør der til gengæld og heldigvis i Dhaka. Det forlyder, at renoveringen med maling og polering af gulve samt diverse reparationer af VVS og el i vores lejlighed er påbegyndt. Ovn/komfur og emhætte er indkøbt og installeret sammen med drikkevandsbeholdere. Vigtigst af alt - det føles i alt fald som det vigtigste, når det ikke virker - så er der bestilt internetforbindelse til lejligheden.

Alt det der sker i Dhaka kan vi takke MTHøjgaard, som er i byen, for. Sådan noget styrer man ikke pr langdistance. Vi sender hermed en tak til det danske folk i Dhaka.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar