tirsdag den 3. august 2010

Sarina på hjemmebesøg

Efter 4 uger på Kolding og Odense Sygehus tog vi i går Sarina med hjem. "Helbredelse i hjemmet" kalder de det på Odense Sygehus. Og det skulle være det bedste. Så ubeskriveligt dejligt at være samlet igen alle fire og så oven i købet med mormor og morfar også. Samlet om bordet, hvor vi alle spiser - også Sarina. Sarina er ikke udskrevet og bliver det ikke foreløbigt. Hun har stadigvæk feberanfald, men hun er ikke i nogen form for medicinsk behandling i øjeblikket, og mentalt ville det være bedre for hende at være i hjemlige omgivelser, vurderede hendes kirurg/læge.
Faktisk skete der en anden lille glædelig ting i går. For første gang viste en af de mange tests, at hun havde en form for stafylokokker. Den blev hun behandlet for i går, inden vi kørte.
Vi kører hende retur til sygehuset i morgen, dels til samtale med lægen og dels til fysioterapeut. Indtil da skal der hygges og slappes af herhjemme, bare os fire. Hun skal med jævne mellemrum røre sig, og så skal hun spise minimum seks gange dagligt, og det skal vi lige have fundet ud af at køre ind. Der er trapper i huset, og det er super god motion for hendes lunger og især benmuskler. Hun har tabt ca. 9 kg siden første operation den 25. juni 2010, så der skal arbejdes med netop mad og muskler.
Konklusionen er, at mikrobiologerne fortsat arbejder på at finde en antibiotika, men at det er uvist, om de finder én til hende.

2 kommentarer:

  1. Så dejligt at høre det går fremad, det er den bedste nyhed i lang tid (må siges sådan helt bogstaveligt) Hvornår får I lov at rejse hjem igen? Tænker på jer og sender jer alle varme og healende tanker. Knus fra Elsebeth og mange hilsner fra Pierre som stort set sidder oppe i luftrummet - konstant:)

    SvarSlet
  2. Hej Mia
    Sikken en omgang i har været igennem, har fulgt jer på FB / bloggen. Føler med Sarina og hele familien. Godt det går fremad. De bedste tanker herfra.
    Knus Tina

    SvarSlet