fredag den 13. august 2010

Sidste nyt om Sarina

Her har I et helt nyt billede af Sarina. Vi har i dag, fredag, været til kontrol på Odense Universitetshospital. Desværre har Sarina tabt sig yderligere, så nu skal der sættes ind med mad. Især hendes proteinniveau skal op. Proteiner er kroppens byggesten.

Vi ved ikke rigtigt, om hun har feber eller ej. For tiden ser det ud til, at hun er mest varm om aftenen og natten, men vi er bare så glade for, at hun er begyndt at sove igennem og vil derfor ikke vække hende for at tage hendes temperatur. Så vi lever lige i ulykkelig uvidenhed og fokuserer på træning og spisning.

Disse to simple ting har dog vist sig svære for Sarina at gøre. Hendes psyke har næsten bevæget sig omvendt proportionalt med hendes fysiske fremgang. Meget normalt efter omstændighederne, forklarer hendes læge os. Alle oplevelserne og bekymringerne skal "ud", og hun orker ikke mere.

Hun kan gå små ture med siddepauser, og hun kan spise nogle bider eller skefulde. Musklerne er væk, og det tager tid, siger de. Når maven så driller med kolik og andre smerter ind imellem, så har hun mest lyst til at krybe under dynen. Men det er det sidste, som hendes krop har brug for.

Så ja, sådan er Sarinas situation lige i øjeblikket: Fysisk fremgang, psykiske op og nedture, som påvirker motivationen til at spise og træne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar