lørdag den 4. december 2010

2.advent i lejligheden

Godmorgen Danmark. Her ser I et billede fra vores morgen omkring kl. 6.30, lige før familien spiste morgenmad, og pigerne og Jens pakkede sine adventsgaver op, inden de tog af sted i skole og på arbejde. Først Jens lidt i syv, så Stella kl. 7 og lidt senere Sarina kl. 7.30. Stella er hjemme igen kl. 15, Sarina kl. 16 og Jens kl. 18.30. En typisk hverdag for os.
Som I kan se på billedet kører vi efter Simple Living-princippet. I Sri Lanka kunne jeg købe julepynt, nissehuer m.v. i supermarkeder og forskellige handicraft shops, men muslimerne her i landet fejrer på absolut ingen måde julen. Måske kan jeg købe lidt julepynt hist og her, men ikke i større målestok. Julepynten fra Sri Lanka blev enten sendt til DK eller smidt ud, og her har jeg ikke rigtig købt noget, så ja, ovenstående er vores adventskrans.
For den nysgerrige læser: I pakkerne var der en speciel sportssolcreme og en barberskum i rejseformat til Jens, en sweater og kosmetikboks til Sarina og et par cowboybukser til Stella (der skal byttes, fordi de ikke er stramme nok!).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar