torsdag den 9. december 2010

Christmas party i klubben

I går aftes var der julefest i klubben. Det hele begyndte med Luciaoptog, hvor primært de svenske forældre og børn optrådte med svenske julesange. Der sad en farmor lige foran mig, der lige var ankommet med fly om middagen for at tilbringe jul og nytår sammen med sine børnebørn. Hun måtte lade tårerne trille, mens hendes to børnebørn sang. Det var altså lidt rørende, syntes jeg.

Her tre stykker af de mange dygtige, imødekommende og smilende tjenere som klubben har.
Scenen til aftenens band er ved at blive gjort klar.
Omkring 100 mennesker var der dækket op til.
Der er overdækket, fordi det helt i mod årstid og vejret begyndte at regne onsdag aften, og så regnede det ellers igennem indtil i går eftermiddags. Det var der mange festkomiteér, der ikke havde regnet med. Vi skulle også have haft dansker julefrokost i dag, fredag, men den er flyttet til i morgen for at sikre, at haven vi skal være i ikke udvikler sig til en gang Roskildefestivalsmudder.
Der er rigtig gang i julefrokoster og -arrangementer. Og som billederne viser, er der flot pyntet op, og julemusikken drøner ud af højttalerne ved festerne. Så ja, vi kan sagtens have et almindeligt "expat-Dhakaliv" om dagen, hvor julen er hundredevis af mil væk (bogstavelig fortalt), mens vi om aftenen hårdnakket holder fast i diverse skandinaviske traditioner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar