lørdag den 4. december 2010

Så kom julen til børnene i Nordic Club

Billederne her blev taget her i eftermiddags, lørdag den 4. december 2010. Dagen derpå for de fleste forældre, som var til kanon tennisfest i aftes og nat i Dutch Club. Mange stod op i morges for at følge børnene til et specielt boldspil på skolen i morges kl. 09 og så videre til julefest for børnene i klubben.
Først fik børnene risengrød - med en mandel gemt og marcipangris som præmie. Dernæst var det tiden at klippe og klistre julepynt til klubbens juletræ.
Der blev bagt pebernødder. Juletraditionerne er nok alligevel ret ens i de nordiske lande.
Juletræet bliver pyntet med børnenes nylavede pynt - og så lige en lyskæde med kulørte (!) lamper på som prikken over i'et.
Hov, hvem kommer der? Julemanden og hans nisser...på en rick shaw. Bemærk lige knægten i forgrunden af billedet herunder. Fingrene i munden på grund af usikkerhed.
Tjek lige rick shaw ejeren/nissepigen herunder med nederdel og det hele.
Aldrig har slæden været kønnere og mere farverig.
Små og større kom op på skødet og fortalte, hvad de ønskede sig. De fik også en slikpose.
Selv om det er svært for især de nordiske børn, som kender til sne og kulde, at finde julestemningen frem, så lykkedes det vist til en vis grad i dag. Takket være klubbens børnekomité. Selv Stella må, mens hun ser billederne her, indrømme, at hun gerne ville have været tilstede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar