søndag den 19. december 2010

Transit i en lille verden

Som udstationerede har vi en del rejseaktivitet, dels frem og tilbage til Danmark og dels på grund af ferier i og omkring Bangladesh, det vil sige Asien, nærmere bestemt Sydvestasien. Rejseaktivitet betyder at tilbringe masser af timer i fly og i lufthavne. Herover ser I Sarina og Stella der forsøger at sove sig fra turen mellem Dhaka og Doha.
Der var nærmest juletrængsel i Doha lufthavn. Aldrig har vi set så mange mennesker i den forholdsvise lille lufthavn. I Munchen fik vi en mindre overraskelse, da lufthavnen - og himlen - var dækket af sne, og informationsskærmene viste adskillige aflysninger af flyafgange i stort set alle retninger. Vi slap med at blive holdt hen i uvished og dernæst 2 timers venten, før vi lettede og senere landede mellem markerne i Billund.
Det sjove er, at vi er begyndt at møde mennesker vi kender i lufthavne. Vi lever i en lille verden.
Nu kunne juleferien for alvor begynde.

1 kommentar:

  1. Hej,

    Håber i får en rigtig god jul i det vinterramte DK. Det bliver da "rigtig" jul i år, sne og kulde i stor stil, det da en rejse jorden rundt (næsten) værd.

    Her på adressen er alt ved at falde lidt til ro og julefreden sænker sig, hvad den så end er... Fred og fred - tre børn, tre bedsteforældre, to søstre og så Karen og jeg, må selvfølgelig ikke glemme en førerhund...Det skal nok blive fredeligt..

    SvarSlet