tirsdag den 17. maj 2011

Så er det officielt

Post Danmark registrerede i går vores ankomst til Danmark den 21. juni 2011. Folkeregistreret kender ikke til vores eksistens endnu, da de kræver personligt fremmøde. Det vil vi også gøre den 21. juni, så vi kan få os nogle nye sygesikringsbeviser. Fra den dag af vil vi atter være danske borgere - ikke kun statsborgere.
Som billedet fortæller, så er pakningen begyndt her i lejligheden. Pakningen er blevet fremskyndet, da firmaet alligevel skulle have nogle containere fyldt op. Det giver os mulighed for at få vores ting forholdsvist hurtigt efter vores ankomst til Danmark.
Jens og jeg er netop blevet opgraderet hos Qatar, så vi må have henholdsvis 40 og 35 kg med hver i flyet. Pigerne må have hver 30 kg med, og det er de tilsammen 135 kg vi må have med fordelt i kufferter, når vi letter herfra landet. Resten skal vi have pakket og sendt hjem dels nu, og dels pakker vi en sidste kasse, når vi kommer tættere på afrejsedagen.
Pakkeriet hjælper med at gøre den officielle registrering og flytningen realistisk i vores små hoveder, som vist ikke helt kan finde ud af det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar