søndag den 10. april 2011

En sviptur til Danmark

Vi har netop været en tur i Danmark - 5 dage og en begravelse blev det til. Endnu en mellemlanding i Doha lufthavn (billedet). Vi er glade for Qatar Airways rute: Dhaka - Doha - Kastrup, men vi er knap så begejstrerede for flyselskabet. Vi har opdaget, at de miles vi optjener kun går til os forældre, dvs. vi kan opgraderes, men ikke pigerne. Det vil sige, at Jens og jeg kan opgraderes til at flyve på business, men ikke pigerne. Det vil sige, at vi har adgang til lounge, men ikke pigerne. Jens kan invitere to personer på et år med sig i en lounge - der har han så inviteret pigerne med, men så er den kvote opbrugt. Der er noget Qatar har misforstået omkring en lille verden og virkelighed, hvor børn og unge flyver mere og mere. Hvis vi har mellemværende med Qatar, der skal ordnes med et af kontorerne, så siger de i Kastrup: At de kun er satellit kontor, og henviser til Doha lufthavn, hvor kontoret viser sig at ligge i selve Doha by. Så meget for den service.

Vi kom desværre kun hjem med to ud af vores fire kufferter. Stellas og min var ikke med. Min indholder 6 liter hvidvin, rugbrødsblandinger, slik og... chokolade og nougat. Hm, hvis kufferterne nogensinde dukker op igen, har chokoladen sikkert en anden form end da jeg købte den. Ifølge Qatar Airways hjemmeside kommer 99% af al bagage frem til tiden og rette ejermand. Det er første gang vores familie har oplevet det, men vi har tit hørt om det.
Da vi anmeldte de bortkomne kufferter til lufthavnen i Dhaka spurgte de naturligt nok, hvad vi havde i dem. Hm, bob bob, der må ikke være alkohol og madvarer i dem, så det måtte blive til en forklaring om tøj, sko og chokolade, hvilket er sandt - men ikke hele sandheden. Jeg har altså syndet og hermed skriftet på bloggen.

Stella var sej. Efter kun 3 timers søvn i det sidste fly tog hun i skole kl. 7.30 til kl. 16.45 og så en legeaftale. Alle femteklasseeleverne har aflevering og fremvisning af et stort projekt i morgen, tirsdag, og med fravær i sidste uge måtte hun bare klø på. Vi andre tog en formiddagslur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar