mandag den 11. april 2011

Stor dag for Stella i morgen, tirsdag

Alle femteklasseelever på AIS/D skal i morgen, tirsdag, præsenterer et større projekt, som de har arbejdet med siden nytår. Exhibition, kalder skolen det. Det er en chance for de studerende til at vise, hvad de har lært siden børnehaven og til nu - og det er et projekt, hvor de skal arbejde selvstændigt som et skridt på vejen til Middle School, der venter de fleste af dem efter sommerferien.

Hver person har skulle vælge et globalt problem, der interesserer den. De skal undersøge emnet, udvælge problemstillinger, behandle dem og skrive en essay. Et af de vigtigste læringspunkter undervejs har været at skulle skrive en form for logbog - Journal - hvor eleven gør det muligt for forældre, lærere og andre at følge hans/hendes vurderinger, valg, udfordringer, planer m.v. Altså processen. Stellas Journal ligger desværre i den kuffert, som endnu ikke er kommet til Dhaka, og som vi håber på, kommer i morgen tidlig fra Doha.

Stella har valgt emnet Mobning, fysisk og mental mobning.
Det fælles tema for alle har været "Sharing the Planet", der bedst muligt dækker alle mulige problemstillinger, som eleverne kunne vælge mellem. Hver elev skulle tegne et forslag til et logo, der dækkede det fælles tema. Der fandt en afstemning sted blandt eleverne, og Stellas logo vandt konkurrencen. Logoet ses her ovenfor - trykt på den t-shirt, som eleverne skal have på i morgen.
På ryggen står den centrale ide bag Sharing the Planet. Vi glæder os til at skulle til Exhibition i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar