tirsdag den 19. april 2011

Stellas eftermiddag

I eftermiddags var det Stellas tur til at afholde Student Led Conference. Stella havde som Sarina en digital og en fysisk portfolio at vise os forældre. Herunder ses forsiden.
Herunder ses Stellas tre mål for skoleåret. Målene er både faglige og personlige mål. Status på de tre mål var, at det halter med 2'eren, og at hun arbejder videre med dem alle tre.
Herunder er konceptet for klassens Student Led Conference. Først snakkede Stella ud fra den digitale portfolio, bagefter ud fra den fysiske, så demonstrerede hun en matematikøvelse, vi spillede et strategisk, matematisk spil og til sidst skulle vi diskutere, hvem vi synes, der er de vigtigste ledere i vores samfund. Klassen har haft emnet: "They changed the World", og har herunder beskæftiget sig med værdier og tro. Da jeg spurgte til, hvordan det kunne ske, at Hitler kom til magten svarede Stella, at det skyldtes, at folket blindt havde fulgt hans overbevisninger i stedet for at holde sig til sine egne værdier - ikke var tro mod sig selv. Så noget har hun lært. Well done, Stella, eller Awesome, som hendes elskede klasselærer altid siger og skriver.
PS.
Skolen gør ekstremt meget brug af billeder. Lærerne og eleverne går rundt og tager billeder hele tiden - både i timerne og under aktiviteterne og arrangementerne på skolen. Ikke bare et sølle billede ud over forsamlingen men sjove fotos med anderledes vinkler. Eleverne kan herefter frit gøre brug af billederne i undervisningen, til nyhedsbreve, deres diasshow, portfolio etc. Tilsyneladende elsker eleverne at lege med brugen af billederne, og som modtager af al den skriftlige information må jeg sige, at løsningen bliver mere interessant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar