lørdag den 16. april 2011

Sarinas aften

Onsdag aften tog vi på skolen for at mødes med Sarina og høre hende fortælle om, hvad hun har lært i løbet af året i de forskellige fag. Student Led Conference kalder skolen denne årlige tradition. Det er som ordene siger: en konference ledet af den studerende - uden indblanding af lærere og med nysgerrige spørgsmål fra forældrene. Det hele sker ud fra en fysisk og digital portfolio.
Det tog en lille time, hvor Sarina ud fra nogle selvvalgte målsætninger forklarede, hvad hun er tilfreds med, hvad hun har kæmpet med, hvad der har betydet noget for hende etc. Vel og mærke kun med den positive vinkel. Ikke noget med at fokusere på noget, som ikke går godt. Det hedder udviklingspunkter, og her sættes mål op.
Det var en rigtig god oplevelse at se og høre sin datter ræsonnere over sin faglige indsats. For Sarina tror jeg, at det var en god oplevelse at sidde alene med os begge og få vores fulde opmærksomhed omkring det, som hun arbejder med 40-50 timer om ugen (hun går i skole 8 timer på hverdage). Well done, Sarina!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar