lørdag den 20. februar 2010

Hvordan har vi det så egentligt?

Jeg skriver og skriver om praktiske ting som møbler, elektronik og skolen, men er endnu ikke kommet ind på, hvordan vi trives her i vores nye liv – i alt fald indtil videre. Vi har det godt. Pigerne især stortrives med kammerater omkring sig. Skolen forekommer stadigvæk meget lovende med en utrolig god stemning, som vi mærker allerede ved gaten. Lærerne og det administrative personale er effektive, informative, spørgende og lyttende.

Jens og jeg knokler noget rundt med at få købt og installeret de nye ting. Jens arbejder sideløbende dels med den fortsatte nedlukning af vandprojektet i Kandy og dels med opstarten af det nye vandprojekt her i Dhaka. Disse ting samt alle de nye indtryk og mennesker, vi introduceres for, er spændende og gør os godt trætte om aftenen.

Vi har givet katten væk til maiden, Usha. Jeg kan ikke lide, at en kat ikke kan komme uden for, desuden tissede den her og der og alle vegne. Stellas knopper ved vi stadigvæk ikke, om de skyldes myggestik eller allergi over for katten. Nu er katten væk, og hun har fået myggenet op om sengen, og knopperne synes på retur.

Vi har været i Nordic Club ind imellem, og her er alle søde og hjælpsomme. Og så er der en restaurant, hvor man ren faktisk kan spise et måltid vestligt mad. Det er vi jo overhovedet ikke vant til og nyder.

Så jo, vi trives her midt i etableringsfasen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar