tirsdag den 23. februar 2010

Stellas første skoledag

I går, tirsdag, havde Stella første skoledag her i Dhaka på American International School, Dhaka (forkortet til AIS/D). Disse billeder er taget her til morgen kl. 7.00, lige før bussen kommer og henter hende lige ude foran vores gate. Jeg ville have skrevet dette blogindlæg i går, men billederne blev ikke helt gode. Heller ikke i dag lykkedes det os at få Stella til at stå stille længe nok til, at vi kan få et billede af hende, hvor hun stiger op i bussen. Så her er hvad I kan få.
Billedet er taget i vores indkørsel.
Her ses et glimt at Stellas rygsæk, idet hun stiger ind i bussen.
Bussen kommer retur kl. 15.00 med hende. Det skal være os forældre eller vores maid, som buspersonalet har set, som bringer og henter hende. Hvis ingen af os står der kl. 15.00, så tages hun med retur til skolen og skal afhentes dér.

Jeg håber, at Stella selv vil skrive lidt om hendes skoledage til jer. Indtil da kan jeg fortælle, at hun havde en superdag i går. Læreren begyndte simpelthen dagen med at omfavne hver enkelt elev. Læreren hedder Susanne og er amerikaner. Mere vil jeg ikke fortælle mere i frygt for at tage ordene fra Stella.

1 kommentar:

  1. Kom så Stella lad os høre hvordan det er at gå i amerikansk skole:) Kh Elsebeth

    SvarSlet