mandag den 8. februar 2010

Visa bøvl

Som jeg har skrevet i vores Sri Lanka blog, så gik weekenden med pakkeri af kasser, som skulle flyves til Dhaka hurtigst muligt, så vi kan få indrettet os. Kufferterne bliver fyldt op med tøj, personlige og vigtige ejendele, som vi ikke tør overlade til "uvisheden".
Mandag blev vores pas kørt til Colombo, hvor vores visa skulle udstedes af et Bangladesh kontor. Nu var der bare lige det ved situationen, at de ikke ville give os visa, da kontrakten mellem Bangladeshs regering og MTHøjgaard ikke er underskrevet endnu (den bliver underskrevet på torsdag i denne uge). Okay, tænkte vi, så tager vi da bare et turistvisa, når vi kommer frem på mandag til Dhaka. Det har vi prøvet før. Det er et spørgsmål om at betale.

Næste punkt på Jens' to-do-liste var at få ordnet det sidste omkring afhentning og forsendelse af vores fire kasser. Det kunne nu ikke lade sig gøre at sende kasserne, når vi ikke havde noget visa. What?!?

Mandag aften så det ud til, at vi tager til Dhaka på turistvisa og så søger om visa, mens vi er der. Det store spørgsmål er, om det er nødvendigt for Jens at rejse retur til Sri Lanka for at vise dem vores visa, så vi kan få kasserne fløjet til Dhaka.

Jeg spurgte ind til mange af tingene, men Jens måtte være mig svar skyldig, for selv om han har stillet de samme "hvorfor'er" til de "rette" mennesker, så opgiver vi nogen gange at finde svaret. For det meste fordi at den der svare ikke selv ved det, og så kommer der vat ud af munden på personen, eller fordi de ikke ved, hvad de skal gøre, så svarer de bare "nej", så har de da ikke gjort noget forkert.

Kasserne er afhentet, men vi ved ikke, hvor de er på vej hen. Lige nu står mange ting hen i det uvisse... to be continued.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar