fredag den 4. februar 2011

Fremtidsplanlægning

Udover expat kalder vi os også dangalere (=dan(sker), som bor eller har boet blandt (ben)galere). Blandt os dangalere er der nogle aktive festivalere – og her snakker vi Smukfest (Skanderborg Festivalen). Som i de tidligere år er der lagt op til Dangalertræf til august i den smukke bøgeskov. Vi har besluttet at deltage med tøserne, så Hotelt (ja, dette er ikke en stavefejl) og billetter er booket. God musik, dejligt selskab og en fællesoplevelse med pigerne, det synes vi lød for godt til at være sandt.

3 kommentarer:

  1. Eneste kommentar til Skanderborg er det bliver Nationalt.......

    Se frem mod at opleve et af de absolut bedste bands New York pt. kan byde på.....

    Yderligere introduktion kan rekvireres....

    SvarSlet
  2. Hej Jakob.
    Det lyder godt. Jeg kan ikke rigtigt gennemskue musikrepertoiret. Føler mig uopdateret på feltet musik. Godt jeg skal hjem til dig og opdateres.

    SvarSlet
  3. du kan bare sige til og et mindre oplæg kan afholdes....Hvis der indgår rødvin er det ikke sikkert det bliver kort....

    Så lige på de navne der er offentliggjort til Skanderborg og det ser vel ok ud...Det er jo Skanderborg og mest hygge og mindre musikalske udfordringer, eller hvad man nu vil kalde det.

    Så De Eneste To (Simon Kvamm og Peter Sommer) sidste weekende. Det er rigtig godt. Fallulah kan også anbefales. Alle anmeldere og andet godt folk er faldet på røven over svenske Robyn, personligt er jeg ikke lige med der, men hun hitter og tror hun holder en god fest på scenen. Kaizers Orkester fra Norge plejer at levere et fantastisk show og Kashmir er Kashmir og meget fede.

    Tjek tre fede sange fra mesterværket High violet med National...

    Bloodbuzz Ohio: http://www.youtube.com/watch?v=yfySK7CLEEg

    Anyones ghost: http://www.youtube.com/watch?v=2XnRl-m5QPI

    Sådan har de startet størstedelen af deres koncerter på high violet tour ud (smukt):
    Runaway: http://www.youtube.com/watch?v=sr9-scsYjmE

    Og sådan endte det da jeg så dem i november. Optagelsen er fra KB-Hallen. Akustisk og uden mikrofoner, bare guitar og sang: http://www.youtube.com/watch?v=tRC4GKd6Ar8

    Lyden på den sidste er knap så god, men en anderledes oplevelse at få med. Fællessang..

    SvarSlet