tirsdag den 23. november 2010

Stellas klasse optræder

Jeg har i dag for første gang deltaget i samling på pigernes skole, AIS/D. I dag skulle Stellas klasse nemlig opføre et stykke. Det handlede om, hvordan en 100 taka seddel vandrer fra rig til fattig, fra ærlig mand til tyv, dækker alt fra nødvendig ris til unødvendig cola. Et interessant stykke, der fint hænger sammen med klassens emne om Udbud og Efterspørgsel.

Her byder Stella velkommen...på dansk. De tre andre byder velkommen på hver af deres sprog. Dette for at give forståelse for andre sprog og kulturer.
Herunder spiller Stella en fattig kone, som sammen med sin datter sulter og tigger, men som får en 100 taka seddel, som de bruger på at købe ris for.
Herunder et view ud over publikum. Som altid er man meget aktiv som publikum på skolen - sådan amerikansk med heftigt bifald, hver gang en person gør eller viser noget. Meget anerkendende. I det hele taget er det tydeligt, at amerikanernes "How are you?" ikke er overfladiskhed men et tegn på imødekommenhed. Synes jeg.
Herunder et billede af en Mozart nummer to. Han går på skolen og skal deltage i en konkurrence om at spille det bedste stykke musik...som pianisten vel at mærke selv har komponeret. Så den lille fyr her spillede sit selvkomponerede musik for os. Behøver jeg at skrive, at det lød fantastisk?!!
Skolens fællessang blev selvfølgelig også synget. Teksten er noget a la det her: "We come from many lands, some far away, some near...Respect and caring, giving and sharing... we are all one family at AIS/D. AIS/D a great place to be".

På bedste amerikanske vis kan jeg konkludere, at denne samling alt i alt var "AWESOME", hvilket er et af de mest brugte ord på skolen ud over "great". Og de to ord dækker i det store hele også over den samme betydning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar