onsdag den 30. marts 2011

Mere cricket

Indien vandt semifinalen i går mod Pakistan, så nu står finalen mellem Sri Lanka og Indien - på lørdag kl. 14 - i Mumbai. Det her er STORT i Indien.
Jeg har i forbindelse med dette blogindlæg ledt efter en god dansk hjemmeside med cricket nyheder. Sjovt nok skrives der stort set intet om cricket i DK. TV2 Sporten nævner ikke med ét ord, hvem der skal spille i finalen i en af verdens største sportsgrene, som omkring 1 billion (!) mennesker vil se. Det her er den bedste danske hjemmeside at opdatere sig på.

1 kommentar:

  1. Cricket er så godt som ukendt i DK. Der er en del klubber der spiller, nogle store i Kbh. og så lidt spredt rundt i landet.

    Lukket land for medierne...

    I gamle dage var det anderledes. Da min far spillede top cricket i slut halvtredserne i AAB og hans lillebror spillede i den anden topklub i Aalborg, Chang, kunne et lokalopgør samle 3-4000 mennesker. Men sådan er det ikke mere..AAB lukkede for fler år siden deres cricket afdeling. De store klubber i DK kan vel samle en par klub folk og så ellers koner og kærester på sidelinien.

    En sport for de få men trofaste..

    SvarSlet