onsdag den 9. marts 2011

Så er der smykkesalg

Designeren, Charlotte Hougaard, ankom fra Sri Lanka i søndags. Dagene siden er gået med at shoppe - hold fast den kvinde kan shoppe - og forberede salg. I går aftes åbnede jeg vores lejlighed for salg af hendes smukke design, som du her får en smagsprøve på. Selve billederne fra aftenen er endnu ikke sorteret og overført.
Sidst hun var her, var designene koncentreret om låse og tilbehør til perlekæder. Dengang konkluderede vi, at der var stor interesse for smykker med ædelstene. Så denne gang var der mange anderledes og flotte designs primært i sølv og hvidguld med ædelstene.
Jeg er slet ikke klar over, hvor mange der kiggede forbi i går aftes, for mit job var at være kasserer, så jeg sad i kontorafdelingen og skrev regninger og talte sedler, men der var mange. En rigtig god aften. Salget fortsætter i dag og i morgen, hvor der er fremvisninger og mange bookinger af one-to-one sessions. Her sidder Charlotte med én kunde af gangen for fx at tegne designs til kundens ædelsten, ændre eksistererende design, og ikke mindst for at designe helt nye smykker, der matcher kundens drøm om et eller flere personlige smykker.
Jens er i Bangkok til tandlæge, så Sarina måtte overtage hans job som fotograf. Stella sørgede for, at der var vand og lidt mundgodt til kunderne. Charlotte selv stod ved bordene med smykkerne og vejledte om design, ædelstene, metaller og ikke mindst hvad der klædte den enkelte kunde. En rigtig god aften, der heldigvis fortsætter de næste par dage, inden Charlotte tager retur til Sri Lanka på søndag efter endnu en uge i smykkernes tegn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar