lørdag den 11. juni 2011

Sidste skoledag

Torsdag den 9. juni 2011 var sidste skoledag for pigerne. Sarina tog konsekvensen allerede fra morgenstunden, da hun valgte ikke at tage mascara på. Stella sov ude og mødte efter eget udsagn frisk og frejdig op til sidste dag. Jeg valgte med vilje at blive væk, så pigerne kunne koncentrere sig om at sige farvel.
Oprydning af klasseværelserne var sket inden sidste dag, så denne dag var til ren hygge, uddeling af kage, gave til lærerne og farvel mellem kammeraterne. Kl. 11 blev der sagt endeligt farvel, da alle lærerne stillede sig op på rad og række uden for skolens hovedindgang - parate til at give knus og kram til hvert et barn. Netop her gik det altså helt galt for Stella. Hun brød helt sammen og græd i skolebussen hele vejen hjem, og videre efter at Jens og jeg havde taget mod hende med op i lejligheden. Jeg ville have sagt ordentligt farvel til buschaufføren og busassistenten, som jeg har hilst på to gange dagligt i dette skoleår. Men Stella behøvede "førstehjælp".
Mange af pigernes klassekammerater er allerede fløjet til deres hjemland på sommerferie. Nogen er dog tilbage, så de sidste "hænge-ud-aftaler" finder sted i disse dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar