onsdag den 15. juni 2011

Sommerferie i Dhaka

Vores ting er pakket ned og på vej til Danmark. Jeg har fået sendt et par jobansøgninger. Power Yoga er lukket ned. De sidste Fair trade tasker er købt og videresolgt. Det samme gælder smykker fra Sri Lanka. Der er udsolgt. Den sidste coaching-session har fundet sted. De sidste perler er købt, og den sidste skjorte er hentet hos skrædderen. Jeg mangler at komme forbi lædermanden på fredag efter to kosmetikpunge, og vi har et enkelt farewell party til gode i weekenden, der kommer.
Termometeret viser 34,7 grader, og pigerne har fået sommerferie, så vi planlægger gerne en tur ned i klubbens pool (se billedet, hvor Stella hygger sig i poolen) og tennisbane hver dag. Og så sukker vi af varme og fortæller hinanden, at der skal (fløde-)is til.
Bagefter er det hjem til en skål frisk frugt med de vidunderligste mango, ananas og bananer. Frugtskålen nydes ved spisebordet, mens Stella og jeg pløjer os gennem dansk grammatik. Stella kender de grammatiske betegnelser på engelsk men ikke på dansk. Hun ved for eksempel ikke, at det hedder et udsagnsord og et grundled. Så vi læser dansk på en lidt bagvendt måde, hvor hun først finder ud af hvad det hedder på engelsk, bagefter oversætter hun til dansk og tager den forståelse med, som hun har fra det engelske. Fx hvad et tillægsord er - og så endelig kommer hun til, hvad et tillægsord kan være på dansk. Måske en omvej, men det virker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar