mandag den 31. maj 2010

Facebook fortsat lukket

Den smutvej til Facebook, som jeg skrev om i går, kan jeg ikke få til at virke. Men jeg har nu hørt om en anden smutvej. Jeg behøver bare lige lidt assistance i aften til at tjekke den af.

Ifølge den bengalske avis, The Daily Star, i dag skete lukningen efter, at regeringens dygtige teknikere ikke evnede at fjerne nogle links fra Facebook til nogle karikaturtegninger og anti-islamiske elementer på nettet. Henvendelser til Ciscos teknikere og Facebooks øverste ledelse gav desuden ingen svar. Repræsentanter fra regeringen udtaler, at de links kan skade folks karakter og de nationale værdier. De er en vanære for nationen.

Universitetsstuderende protesterede i går, og der er undring over, hvordan denne handling stemmer overens med regeringens valgløfte om "Det digitale Bangladesh 2021". For øvrigt løser det jo ikke meget at fjerne nogle links fra Facebook. Tingene vil stadigvæk ligge på nettet.

Ifølge offentlige kilder vil der blive åbnet for Facebook i løbet af nogle dage. Et moderne, liberalt og digitalt Bangladesh kunne gå hånd i hånd med landets værdier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar