lørdag den 1. maj 2010

The Nordic Club alias "Klubben"

Jeg skylder jer læsere nogle billeder fra det sted i Dhaka, hvor vi opholder os mest - ud over i vores lejlighed. Jeg tænker på billeder fra klubben, officielt The Nordic Club. Nordic Club ligger for enden af vores vej. Dejligt tæt på. Øverst, ja, faktisk på taget, er der spa afdeling, hvor man kan få massage, pedicure etc. samt blive klippet. På første salen er der træningssal, et bibliotek, et fitnessrum, et teenagerrum, billiard, bordfodbold og et cafeterie. På stueplan er der omklædningsrum, babyrum, restaurant, bar og reception. Hvad der er udenfor kan I se på nedenstående billeder.

Et par gange om ugen er der udendørs aerobic på tennisbanen. Her deltager Stella iført gul trøje, lige midt i billedet.
Her tilskuerne, som måtte stoppe tennisen til fordel for aerobicen.
Her den udendørs restaurant, hvor der månedligt skiftes kunst på væggene.
Køkkenet tilbyder et bredt sortiment af retter til rimelige penge.
Poolen med tennisbanen i baggrunden.
Foran huset er der bordtennis og basketball bane. Legeplads er her også.

I en by med støv, skidt og fattigdom er det godt at kunne fortrække til et sted som klubben. Her kan vi dyrke sport, slappe af, spise godt, møde andre mennesker, ja, komme udendørs. De fleste af os bor jo i lejligheder med air condition. Det er ikke kun udbuddet af aktiviteter, men også at tingene fungerer efter vestlig standard og procedurer, der gør, at man føler sig "hjemme".

Så her tilbringer vi især mange timer i weekenderne. Og jeg tilbringer timer her om formiddagen i forbindelse med træning på tennisbanen og i fitnessrummet. Foreløbigt har jeg haft fem timers tennis og synes, at det er super sjovt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar