søndag den 16. maj 2010

Flybilletter til pigerne og jeg er på plads

jeg skal til eksamen i coaching den 22. juni, så vi tager flyveren fra Dhaka fredag den 18. juni 2010 kl. 4 om morgenen og lander efter en mellemlanding i Doha i Kastrup samme dag kl. 13.45. Cirka 13 timers transport fra lufthavn til lufthavn. Wauv, det glæder vi os til at prøve. Denne gang med Qatar Airways, som vi ikke har prøvet tidligere, men som skulle være absolut godt.
Intet kan være mere lousy end Thaiairways, tror jeg, pigerne vil sige. Srilankan Airlines har i det mindste skærme til hver plads og bøjle til benene. Så langt er Thai slet ikke noget. Med Thai flyver vi også den forkerte vej, det vil sige, at vi flyver fra Dhaka til Bangkok for bagefter at flyve tilbage og hen over Dhaka for at komme til Kastrup.
Det skal lige fortælles, at vi valgte Thai, fordi vi forudså, at det var Thai vi skulle rejse rundt med her i Asien og derved hurtigere kunne optjene miles og opkvalificere os som kunder med ret til at rejse med mange kilo. Det udgangspunkt har ændret sig, fordi vi efter blot én tur med Qatar har ret til at rejse med 30 kg hver. Og så lyder det altså fantastisk med de 13 timer uden for meget ventetid. Vi ses i DK til juni. Hilsen pigerne og Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar